Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maailman nopein stadion vihitään käyttöön maaottelussa

 
Maailman nopein stadion vihitään käyttöön maaottelussa

Suomi-Ruotsi-maaottelun avajaisissa 27.8. vihitään käyttöön uutuuttaan hohtava Olympiastadion. Olympiastadionin kenttä on käynyt läpi perusteellisen remontin, jonka yhteydessä se saa myös uuden pinnoitteen, maailman nopeimman Mondon.

Olympiastadionin vihkimisen suorittaa urheilu- ja kulttuuriministeri Stefan Wallin ja sen vastaanottaa Stadion-säätiön hallituksen puheenjohtaja Otto Lehtipuu.

Vihkiminen juhlamaaottelussa

Olympiastadionin vihkiminen osuu arvoiseensa tapahtumaan, sillä käsillä on 70. Suomi-Ruotsi-yleisurheilumaaottelu. Suomi-Ruotsi-maaottelu on Suomen kiinnostavin urheilutapahtuma, joten ottelua seuraamaan tullut yleisö osaa varmasti antaa arvoa myös uudelle kentälle.

Juhlamaaottelu tarjoaa yleisölle huippuluokan yleisurheilun lisäksi viihdemaailman kuumimpia nimiä, sillä perjantaina kentällä juostaan Tähtien Taisto. Tähtien Taistolla julkisuudenhenkilöt juoksevat sata metriä hyväntekeväisyystaistossa. Tuolloin radalla nähdään mm. Fintelligens-yhtyeen Elastinen ja Big Brother -juontaja Susanna Laine.

Stadionin kentästä maailman nopein

Olympiastadionin radat ovat remontissa saaneet uuden pinnoitteen. Mondo-pinnoite on tunnettu erittäin nopeana alustana. Olympiastadionin uusi pinnoite on sama, jota tullaan käyttämään myös Lontoon Olympiastadionilla. Maaottelussa urheilijat pääsevätkin korkkaamaan maailman nopeimman stadionin.

Suomen Urheiluliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle