Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jokisen viimeinen koitos?

 
Jokisen viimeinen koitos?

Lentopalloilija Kaisa Jokinen on oudossa tilanteessa ratkaisevien EM-karsintaottelujen aattona. 186-senttinen keskipelaaja on aivan kauden kynnyksellä ilman seuraa. Eikä hän vielä edes tiedä jatkuuko menestyksekäs ura. Mutta Suomen maajoukkueelle hän tekee vielä ainakin tämän kahden ottelun palveluksen Ranskaa vastaan.

– En vain kerta kaikkiaan tiedä, pystynkö jatkamaan pelejä, Jokinen on saanut toistaa viime aikojen kyselyihin.

Ja kyselyitähän on tietysti Suomen liigaseuroista riittänyt maajoukkuetason pelaajalle, joka vietti kaksi ammattilaisvuottakin Ranskassa. Moni joukkue ottaisi muutenkin mielellään lisää pelaajia tiukassa pelaajatilanteessa.

– Tietysti, jos tästä nyt menemme EM-kisoihin ensi syksyksi, niin uran jatko menee vielä senkin takia eri tavalla mietintään, Jokinen myöntää.

Vaikka Vammalan kasvatti ei 27-vuotiaana vielä ole mikään erityisen vanha lentopalloilijaksi, ura on katkolla pelaamista merkittävästi haittaavan vamman takia.

– Selässä on hieman synnynnäistäkin vikaa. Keväästä lähtien se on vaivannut aika tavalla. Ajatus olisi kuitenkin jotenkin jatkaa terveenä elämää peliuran jälkeenkin, Jokinen sanoo.

– Valmistavien leirien aikana on ollut parempia ja välillä huonompia päiviä. Saksassa viimeinen viikko ennen tätä perjantain peliä meni taas ihan hyvin.

Jokinen kuuluu Suomen hyvin mitat täyttävään keskipelaajakolmikkoon. Muista pitkistä senttereistä Laura Pihlajamäki pelaa ensi kauden bundesliigassa Stuttgartin riveissä. Jo kauan sitten suomalaistunut Olga Niemi pukee perjantaina ensimmäistä kertaa virallisessa ottelussa sinivalkoisen paidan ylleen.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle