Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomi ei saanut olympiakarsintoja

 
Suomi ei saanut olympiakarsintoja

Suomi ei saanut järjestettäväkseen lentopallon miesten olympiakarsintoja toukokuussa 2012. Kansainvälisen lentopalloliiton FIVB:n hallitus päätti Roomassa pitämässään kokouksessa antaa karsinnat Italiaan ja Saksaan.

Hakijoita oli kaikkiaan seitsemän: Suomi, Italia, Saksa, Bulgaria, Ranska, Hollanti ja Kanada.

Lontoon olympialaisten viimeiset kaksi neljän joukkueen karsintaturnausta järjestetään 18.-21.5.2012. Isännät Italia ja Saksa pääsevät automaattisesti turnauksiin mukaan. Kummassakin turnauksessa on jaossa yksi paikka olympialaisiin. Japanille oli jo aiemmin myönnetty vastaavan turnauksen järjestäminen 13.-21.5.2012.

FIVB:n päätöksessä painoivat kunkin hakijan osalta maan kokemus järjestää vastaavia tapahtumia, logistiikka, budjetti, kilpailupaikka ja tv-sopimukset.

Italian olympiakarsinnat pelataan Roomassa Palalottomatica-hallissa, joka on myös tämän syksyn miesten MM-kisojen finaalien pelipaikka. Saksassa karsinnat pelataan Berliinin Max-Schmeling-hallissa.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle