Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mika Sulinista jääkiekon MM-kotikisojen uusi pääsihteeri

 
Mika Sulinista jääkiekon MM-kotikisojen uusi pääsihteeri

Mika Sulin, 51, on nimetty 2012 ja 2013 jääkiekon MM-kotikisojen pääsihteeriksi terveyssyistä eronneen Kimmo Leinosen tilalle. Sulin aloittaa tehtävässään päätoimisesti marraskuun alussa.

Pelaajana aloittanut ja sittemmin lukuisissa jääkiekon luottamustehtävissä toiminut Mika Sulin on urheilumies kiireestä kantapäähän. Sulin rakensi toimitusjohtajana 90-luvulla Niken Pohjoismaiden ja Keski- ja Itä-Euroopan toiminnot ja toimi tämän jälkeen ensin Hartwall Areenan, sitten Exel Sports Oy:n toimitusjohtajana. Viimeiset vuodet Sulin on oman yrityksensä kautta konsultoinut lukuisia Areena-hankkeita ja urheilutapahtumia niin Suomessa kuin ulkomailla.

– Mikalla on voimakas kiekkotausta, vahvaa bisnesosaamista ja erinomaiset verkostot niin yritys- kuin urheilumaailmassa. Kisojen järjestelytoimikunnassa istuneena Mika tuntee myös kisajärjestelyjen taustat erittäin hyvin. Varmasti loistava valinta, vaikka Kimmon lähtö onkin kisaorganisaatiolle iso miinus, listaa kisojen järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Kalervo Kummola Sulinin valintaperusteita.

Myös Sulin on hyvin pahoillaan Leinosen poisjäännistä ja toivoo, että näin hän pääsee mahdollisemman nopeasti rauhoittumaan ja miehen terveys saadaan kuntoon.

– Oma sisäänajoni tehtävään on jo käynnissä ja pääsen hyppäämään täysillä mukaan reilun kuukauden kuluttua. Olosuhteiden vuoksi halusin ottaa tehtävän vastaan kun sitä minulta kysyttiin, vaikka yrittäjälle kolmen vuoden täyspäivänen projekti teettääkin erityisjärjestelyjä.

 Kisaprojektista Sulin erittäin innoissaan ja motivoitunut ja haluaa antaa kaiken kokemuksensa, tietotaitonsa ja energiansa organisaation käyttöön.

– Meillä on edessä kaikkien aikojen MM-kisarupeama, kaksi vuotta kotikisoja peräkkäin. Suomalaiselle jääkiekolle tämä on loistava mahdollisuus joka meidän pitää laaja-alaisesti hyödyntää ja saavuttaa kisoille määritellyt tavoitteet. Kisaorganisaatio tekee myös kansainvälisesti merkittävää pilottityötä. Kaksivuotisten kotikisojen isännyys jaetaan Ruotsin kanssa ja samalla luodaan uusia toimintatapoja tuleville kisajärjestäjille.

Jääkiekkoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com 


Takaisin edelliselle sivulle