Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Manninen/Viljamaa karsiutuivat MM-hiekoilla

 
Manninen/Viljamaa karsiutuivat MM-hiekoilla

Suomen edustusparille Joona Manninen / Saku Viljamaa tuli kylmää kyytiä heti nuorten beach volleyn MM-kisojen avauspäivänä. Pieksämäkeläislähtöinen, nykyisin mikkeliläinen Manninen ja vaasalainen Viljamaa joutuivat heti laulukuoroon Alanyan hiekoilla Turkissa pelattavassa turnauksessa.

Suomalaisten epäonneksi ensimmäinen vastus oli kivikova Valko-Venäjä, joka on sijoittunut parhaillaan neljänneksi junnujen EM-kisoissa. 20-vuotiaat Aliaksandr Dzladkou ja Yauhen Vishneuski eivät antaneet suomalaisille menestymisen mahdollisuutta, vaan hallitsivat peliä alusta asti voittaen suomalaiset 2-0 (21-12-21-11).

Erien alussa suomalaiset pysyivät hyvin vielä vastustajan tahdissa, mutta turhan monet virheet koituivat suomalaisten kohtaloksi. Molemmat pelaajat väläyttivät aika ajoin omaa osaamistaan, mutta kokeneemmat valkovanäläiset vievät miltei virheettömällä ja vahvalla verkkopelaamisella voiton helposti.

Vasta 19-vuotiaalle Saku Viljamaalle arvokisat olivat ensimmäiset ja hänellä on mahdollisuus parantaa sijoitustaan vielä vuoden päästä.Manniselle MM-arvokisat olivat jo kolmannet, kaksi vuotta sitten hän sijoittui 9.sijalle yhdessä pieksämäkeläisen Markus Väisäsen kanssa alle 19v. MM-kisoissa Hollannissa.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle