Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomi kohtaa Maltan kahdesti

 
Suomi kohtaa Maltan kahdesti

Suomen futsalmaajoukkue pelaa torstaina ja perjantaina Maltaa vastaan vieraskentällä. Ottelut ovat osa maajoukkueen valmistautumista tammikuun lopun EM-esikarsintaturnaukseen.

"Mielenkiintoinen vastustaja"

Ensimmäinen koitos isäntämaa Maltaa vastaan on torstaina ja toinen perjantaina. Molemmat ottelut alkavat kello 21.00. Suomen aikaa.

Suomi ja Malta kohtasivat edellisen kerran huhtikuussa Englannissa pelatussa turnauksessa. Silloin Suomi oli vahvempi maalein 3-0.

- Keväällä pelasimme heitä vastaan ja siellä on varmasti tehty paljon hommia siitä ja viety lajia eteenpäin. Malta tulee aallossa, joka haluaa kehittää toimintaansa. Siksi heillä on muun muassa hollantilainen huippuvalmentaja, Suomen päävalmentaja Jouni Pihlaja kertoo.

- Mielenkiintoinen ja mukava vastustaja Malta on. Se on fiksu joukkue, joka noudattaa kurinalaisesti valmentajansa vaatimuksia, hän lisää.

Suomelle ottelut ovat tärkeä osa valmistutumista tammikuussa Tampereella pelattavaan EM-esikarsintaturnaukseen.

- Olemme viime aikoina kohdanneet maita, jotka ovat meidän yläpuolella rankingissa. Nyt on kiva pelata sellaista maata vastaan, jota vastaan emme lähde haastajina, Pihlaja miettii.

- Nyt ideana on se, että pystymme pelaamaan entistä enemmän sitä omaa peliämme ja testaamaan myös joitain juttuja. Meillä on leveä materiaali ja se mahdollistaa erilaisia variaatioita kokoonpanon suhteen. Tämä tulee varmasti näkymään ainakin toisessa peleistä.

Päävalmentaja Pihlaja nimesi Maltalle matkaavaan joukkueeseen 14 pelaajaa.

- Lähtökohtaisesti kaikki saavat peliaikaa ainakin toisessa pelissä. Tietysti näihin vielä vaikuttaa pelin luonne ja loukkaantumiset, päävalmentaja sanoo.

Futsalmaajoukkue Maltaa vastaan 14. ja 15.10.2010

Maalivahdit
Juha Ojanperä, Mad Max
Matias Sarelius, GFT

Kenttäpelaajat
Panu Autio, El Pozo Ciudad de Murcia
Matias Juvonen, KaDy
Mikko Kytölä, KaDy
Jaakko Laitinen, Ilves FS
Joonas Laurikainen, PoPa
Ville Lindgren, GFT
Jani Modig, GFT
Jarkko Reinikka, GFT
Risto Salmi, GFT
Antti Teittinen, Ilves FS
Teemu Terho, GFT
Juha-Pekka Torvinen, Ilves FS

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle