Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomen alppihiihtomaajoukkue Söldenin rinteisiin viidellä laskijalla

 
Suomen alppihiihtomaajoukkue Söldenin rinteisiin viidellä laskijalla

Tanja Poutiainen ja Kalle Palander johdattavat Suomen laskijat kauden ensimmäiseen maailmancupin osakilpailuun tulevana viikonloppuna Itävallan Söldenissä. Poutiainen janoaa jatkoa viimevuotiselle ykkössijalleen, Palander puolestaan tekee paluuta huipulle pitkän tauon jälkeen. Naisten suurpujottelu lasketaan lauantaina ja miesten suurpujottelu sunnuntaina.

Maailmancupin avauksessa kilpailevat myös Sanni Leinonen, Marcus Sandell ja Andreas Romar. Heillä kaikilla riittää näyttöhaluja, sillä vuoden takainen kisa sujui alavireisesti: Leinonen ei päässyt toiselle kierrokselle, Romar laski ulos ja Sandell joutui jättämään koko Söldenin väliin loukkaantumisen vuoksi.

– Toistaiseksi tilanne näyttää kaikin puolin hyvältä. Urheilijat ovat säilyneet terveinä, ja olemme saaneet harjoitella viime päivät mainioissa olosuhteissa, kertoo miesten päävalmentaja Janez Slivnik.

Palanderin ja Sandellin osallistuminen Söldenin suurpujotteluun on ollut käytännössä selvää jo pitkään. Heidän lisäkseen Slivnik päätti ilmoittaa kisaan Andreas Romarin, joka on parantanut otteitaan koko ajan.

– Me pidimme pojille karsintalaskuja kolmannesta kilpailupaikasta, ja Andy oli niissä paras. Hänellä on kaikki mahdollisuudet toiselle kierrokselle, Slivnik arvioi.

Suomen alppihiihtomaajoukkue maailmancupin avauskilpailuissa Söldenissä

Alppihiihdon maailmancup avataan Itävallan Söldenissä lokakuun 22.–24. päivä. Rettenbachin jäätiköllä lasketaan lauantaina naisten suurpujottelu ja sunnuntaina miesten suurpujottelu.

Suomen joukkueen edustajat ovat median tavattavissa Söldenin perinteisenä mediapäivänä torstaina 21. lokakuuta. Joukkue kokoontuu Audi Media Talk -tilaisuuteen ravintola Giggi Tenneen kello 17 paikallista aikaa. Giggi Tenne sijaitsee Söldenin keskustassa, lähellä Giggijochbahnin ala-asemaa.

Alppihiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle