Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomi avaa EFT:n kohtaamalla Sveitsin

 
Suomi avaa EFT:n kohtaamalla Sveitsin

Viime MM-turnauksen pronssimitalisti Sveitsi saapuu viikonlopun EuroFloorball Tour -turnaukseen Espoon Barona Areenalla vahvalla ryhmällä. vaikka viime hetken poisjääntejä onkin. Suomalaisille tutuimpia nimiä ryhmässä ovat viime kaudella Tampereen Classicia edustaneet Adrian Zimmermann ja Simon Bichsel.

Sveitsin joukkueen muita kiintoisimpia nimiä ovat kiintotähtiveljekset Christoph Hofbauer ja Matthias Hofbauer  sekä Svenska Superligania AIK:n paidassa pelaava Emanuel Antener.

Sveitsi saapuu Espooseen 21 pelaajan voimin sen jälkeen, kun Martin Joss, Sacha Trüssell ja Thomas Wolfer ovat joutuneet viime hetkellä jäämään pois. Valmentaja Rene Berliatin mukaan kolmikko on kuitenkin edelleen mukana MM-kaavailuissa.

Suomi ja Sveitsi kohtaavat heti EFT:n avauspäivänä perjantaina klo 19.00. Petteri Nykystä tulee ottelussa Suomea useimmissa otteluissa luotsannut päävalmentaja. Tähän mennessä sekä hän että Pasi Tilander ovat käskyttäneet joukkuetta 68 ottelussa.

Suomi ja Sveitsi ovat kohdanneet miesten maaotteluissa yhteensä 48 kertaa. Suomi on voittanut otteluista 33, Sveitsi kahdeksan ja seitsemän kertaa on päädytty tasatulokseen.

Viime kaudella Suomi ja Sveitsi kohtasivat kolmesti. Syyskussa 2009 Sveitsi voitti Latvian Valmierassa 6-5, mutta Suomi oli parempi marraskuussa Brnossa 5-3 ja huhtikuussa Zürichissä 7-4.

Salibandyliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle