Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomalaiset hyvässä vauhdissa Oloksella sunnuntaina

 
Suomalaiset hyvässä vauhdissa Oloksella sunnuntaina

Riitta-Liisa Roponen ja Krista Lähteenmäki naisissa ja Teemu Kattilakoski miehissä  olivat päivän parhaat suomalaiset Oloksen Tykkikisoissa sunnuntaina, kun ohjelmassa oli naisten kymppi ja miesten kymppi vapaalla hiihtotavalla. Sunnuntain kisassakin mukana oli runsaasti maailmancupin kärkinimiä. Naisten kilpailun voitti Italian Arianna Follis ja miesten kilpailun Venäjän Sergey Shiriaev.

Riitta-Liisa Roponen päätti Oloksen Tykkikisat palkintopallille, oltuaan kolmas ja Krista Lähteenmäki sijoittui viidenneksi päivän vapaan kympillä.
”Ihan hyvältä tuntui, olen tyytyväinen omaan hiihtoon. Se oli tasapainoinen ja kontrolloitu suoritus. Samat ongelmat kuin aina täällä avauksessa, viimeisellä 1,5 km:llä tulee liian paljon hyvitystä muille”, Roponen kertoi heti kisan jälkeen.

”Yllättävän helppoa oli hiihto. Yläkroppa toimi tosi hyvin, jalat oli hieman tönköt mikä varmaan johtuu sairastelusta ja lääkekuurista. Jaksoin kuitenkin puristaa hyvin. Kauden avaukseksi ja näihin valmisteluihin nähden suksi kulki hieman yli odotusten”, Lähteenmäki kertoi.

Teemu kattilakoski  lähti kilpailuun ajatuksissaan tekemään hyvää hiihto. Itselleenkin hieman yllättäen hän olikin paras suomalainen ja sijoittui 7:nneksi.
”Tyytyväinen olen hiihtoon, Jällivaaraan lähdin hakemaan täältä paikkaa ja toivottavasti tämä siihen riittää. Kovin herkkää hiihto ei tässä vaiheessa vielä ollut, hyvää perushiihtoa. Syksyllä ollut vähän flunssaa ja kovia harjoituksia on päässyt tekemään aika vähän. Jään vielä Olokselle leireilemään ja jos Jällivaaran joukkueeseen valitaan niin torstaina sitten sinne kisaamaan”, Kattilakoski kertoi.

Aino-Kaisa Saarinen sijoittui  21:nneksi ja kommentoi kauden avaustaan seuraavasti: ”Aika samanlainen avaus kuin viime vuonna. En saanut itsestäni kaikkea irti, oli vähän ehkä sähläystä. Vähän jäykkää, toivottavasti ensi viikonloppuna jo paremmin ja Rukalla vielä paremmin.”

Hiihtoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle