Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maastohiihdon joukkue Jällivaaraan nimetty

 
Maastohiihdon joukkue Jällivaaraan nimetty


Maastohiihdon päävalmentaja Magnar Dalen nimesi Oloksen katsastuskisojen päätteeksi Jällivaaraan maailmancup-avaukseen lähtevän joukkueen. Henkilökohtaisille matkoille Suomella on viisi (5) paikkaa ja viesteissä Suomella mahdollisuus käyttää kahta viestijoukkuetta sekä naisissa että miehissä.

Henkilökohtaisille matkoille nimetyt urheilijat:
Naiset:

Aino-Kaisa Saarinen
Riitta-Liisa Roponen
Riikka Sarasoja
Krista Lähteenmäki
Marjaana Pitkänen
Lisäksi viestijoukkueita täydennetään Anne Kyllösellä, Pirjo Murasella ja Kerttu Niskasella.

Miehet:
Matti Heikkinen
Sami Jauhojärvi
Lari Lehtonen
Teemu Kattilakoski
Juha Lallukka
Lisäksi viestijoukkueita täydennetään Niclas Collianderilla, Tero Similällä ja Matias Strandvallilla.

Päävalmentaja Magnar Dalen kommentoi tuoreeltaan valintoja ja tulevaa kilpailukauden avausta maailmancupin osalta: ”Jällivaarassa meillä on mahdollisuus käyttää kahta joukkuetta naisissa ja miehissä, se on hyvä näytön paikka urheilijoille mitata oma taso kansainvälisessä kisassa. Jällivaara on tärkeä viikonloppu kaikille joukkueille, tuntuisi sille että muidenkin maiden joukkueet ovat vielä hiukan jännittyneitä kuinka kausi lähtee käyntiin. Sääennusteiden mukaan Jällivaaraan on tulossa pakkaskisat, toivottavasti pakkanen ei liiaksi kiusaa maailmancup-avausta. Tällä hetkellä näyttää sille, että varsinkin miesten puolella kauden alkupuolella tultaneen näkemään joitakin yllätyksiä tulosluetteloissa.
Jällivaaraan valittujen urheilijoiden lisäksi joukkueeseen varalle on nimetty naisista Laura Ahervo ja Maria Grundvall, miehistä Kari Varis ja Mikko Koutaniemi. Kaisa Mäkäräinen olisi viikonlopun tulostensa puolesta päässyt Jällivaaran joukkueeseen, mutta hän haluaa keskittyä ampumahiihtokauden avaukseen Kontiolahdella, Ville Nousiaisen tilanne taas on se, että perheeseen on tullut perheenlisäystä ja Ville jää harjoittelemaan kotimaahan lähemmäksi perhettä ja palaa kisoihin Rukalle.”

Hiihtoliiton tiedotteesta / Urheilusuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle