Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Aino-Kaisa Saarinen loukkasi olkapäänsä

 
Aino-Kaisa Saarinen loukkasi olkapäänsä

Laura Ahervo maailmancup-avaukseen

Aino-Kaisa Saarinen jää pois Jällivaaran maailmancup-avauksesta. Aino-Kaisa Saarinen loukkasi vasenta olkapäätään, kun hän kaatui hiihtolenkillä Oloksella sunnuntaina. Tänään maanantaina hän kävi magneettikuvassa Rovaniemellä, ja kuvissa todettiin olkapään kupin reunassa pieni repeämä. Olkapää paranee itsestään, mutta Saarinen joutuu pitämään sitä kantoliinassa arviolta kolme viikkoa. Se tarkoittaa, ettei häntä nähdä Jällivaaran ja Rukan maailmancupeissa.

”Harmittaa tietysti todella paljon, mutta tämä on elämää. Ennuste on onneksi erinomainen. Ohjelma meni nyt sitten ihan uusiksi, lennän täältä Rovaniemeltä tänään kotiin. Pystyn harjoittelemaan lähinnä kuntopyöräilyä ja kuntopiiriä. En halua ottaa mitään riskejä, että saan olkapääni mahdollisemman nopeasti kuntoon ja pääsen kilpailemaan”, Saarinen sanoi.

Loukkaantuminen on Saariselle ensimmäinen hänen urallaan. Harmittava tapahtuma sattui, kun hän oli sunnuntaina hiihtämässä perinteistä myöhään iltapäivällä. Hän kaatui alamäessä.

”Kun tulin kädet edellä maahan, kuului vasemmasta olkapäästä ääni. Pystyin kyllä nousemaan ja hiihtämään lenkin loppuun”, Saarinen muistelee.

Aino-Kaisa Saarisen poisjäänti Jällivaaran ja Rukan maailmancup-kisoista tarkoittaa sitä, että Laura Ahervo nousee ensikertalaisena maailmancup-joukkueeseen. "Laura osallistuu Jällivaarassa sekä henkilökohtaiselle matkalle, että myös viestiin" päävalmentaja Magnar Dalen kertoo. "Jällivaaran jälkeen katsomme tilannetta Rukan osalta tarkemmin"- Dalen jatkaa.

Hiihtoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle