Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mäkihypyn ja yhdistetyn joukkueet nimetty maailmancupin avaukseen Rukalle

 
Mäkihypyn ja yhdistetyn joukkueet nimetty maailmancupin avaukseen Rukalle
Kuusamon Rukalla järjestettävä FIS Nordic Opening 26.-28.11.2010 avaa jälleen mäkihypyn ja yhdistetyn maailmancupkauden. Mäkihypyn ja yhdistetyn maajoukkueiden lisäksi Suomi käyttää kilpailuissa kansallisen ryhmän nimeämisoikeuttaan.
 
Finnjumping on nimennyt mäkihypyn ja yhdistetyn seuraavat joukkueet maailmancupin avaukseen:
Mäkihypyn maajoukkue: Janne Ahonen, Matti Hautamäki, Kalle Keituri ja Ville Larinto
Mäkihypyn kansallinen ryhmä: Anssi Koivuranta, Olli Muotka, Jarkko Määttä, Sami Niemi, Harri Olli ja Juha-Matti Ruuskanen.
 
Lauantai-iltana 27.11. kilpaillaan Rukalla joukkuemäen kilpailu. Suomen hyppääjät joukkuemäkeen nimetään perjantain 26.11. hypättävien virallisten harjoitusten ja karsinnan jälkeen. Sunnuntaina 28.11. kilpaillaan henkilökohtainen kilpailu.
 
Yhdistetyn maajoukkue: Joni Karjalainen, Hannu Manninen, Janne Ryynänen ja Eetu Vähäsöyrinki.
Yhdistetyn kansallinen ryhmä: Ville Kähkönen ja Ville Tuppurainen.
 
Yhdistetyn kilpailuohjelmassa 26.-27.11. Rukalla on kaksi gundersen kilpailua (HS 142 ja 10 km). Varakilpailu hypätään torstaina 25.11.
 
Osa Suomen yhdistetyn urheilijoista matkustaa Nordic Openingin aikaan FIS Continental Cupin avaukseen. Avausperiodin kilpailupaikkoina Steamboat Springs (USA) ja Soldier Hollow (USA). Suomen joukkueeseen COC-avaukseen on nimetty Jesse Jääskeläinen, Mikke Leinonen ja Jussi Salo.

Mäkihypyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle