Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Marcus Hellnerille voitto maailmancup-avauksessa

 
Marcus Hellnerille voitto maailmancup-avauksessa

Miesten maailmancupin avauksessa voittajaksi 15 kilometrin vapaan hiihtotavan kilpailussa hiihti Ruotsin Marcus Hellner, Dario Cologca (SUI) oli toinen ja kolmanneksi kiirehti Ruotsin Daniel Rickardsson.  Suomalaisista parhaiten onnistui Juha Lallukka, ollen 13:s.

Juha Lallukka oli paras suomalaisista (13.), jääden Hellnerille 50,3 sekuntia. Lallukka hiihti koko kisan tasaisesti ja pysyi ensimmäisiä väliaikapisteitä lukuun ottamatta sijoilla 12-13. Muut suomalaiset eivät saaneet hiihtoaan kulkemaan,  Lari Lehtonen sijoittui 49:ksi (+1.47,1), Sami Jauhojärvi oli 53. (+1.54,9), Teemu Kattilakoski oli 79. (+2.38,3) ja Matti Heikkinen jäi 82:ksi (+2.56,4).

- Kohtuullisen tyytyväinen olen hiihtoon, tasainen suoritus ja loppua kohtikin vauhti pysyi ihan hyvin muihin nähden. Oloksen viikonlopun jälkeen oli vielä hiukan kysymysmerkkiä että minkälaisessa kunnossa ollaan, valmista kunto ja hiihto ei vielä ole, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa. Henkilökohtaisesti en niin kauheasti tästä radasta tykkää, mutkia baanassa on melko lailla paljon, Lallukka kommentoi kisan jälkeen.

Hiihtoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle