Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ruka Nordic Opening ja Düsseldorf - joukkueet nimetty

 
Ruka Nordic Opening ja Düsseldorf - joukkueet nimetty

Päävalmentaja Magnar Dalen on nimennyt Rukalle 26.-28.11. Nordic Opening / Mini Tour – viikonlopulle joukkueet. Maailmancup-kiintiöiden osalta naisten joukkueessa Rukalla on seitsemän (7) urheilijaa ja miesten joukkueessa kahdeksan (8) urheilijaa. Lisäksi kansalliseen ryhmään on nimetty 5 urheilijaa naisissa sekä miehissä. Düsseldorfiin 4.-5.12. on nimetty tässä vaiheessa kolme (3) naista ja viisi (5) miestä. Naisten joukkuetta täydennetään vielä tarvittaessa Rukan viikonlopun jälkeen.

Rukalla Nordic Openingissa hiihdetään tänä vuonna Mini Tour: 3 päivää, 3 osakilpailua, 300 MC-pistettä, ratkaisu sunnuntain takaa-ajokilpailussa. Perjantaina 26.11. ohjelmassa on sprintti (p), lauantaina 27.11. naisilla 5 km (p) ja miehillä 10 km (p). Mini Tour huipentuu sunnuntaina 28.11. takaa-ajoihin, naiset 10 km (v) ja miehet 15 km (v).
Päävalmentajan nimeämät joukkueet Rukalle:

Naiset:
Riitta-Liisa Roponen, Riikka Sarasoja, Pirjo Muranen, Krista Lähteenmäki, Anne Kyllönen, Kirsi Perälä ja Laura Ahervo

Miehet:
Matti Heikkinen, Sami Jauhojärvi, Lasse Paakkonen, Matias Strandvall, Ville Nousiainen, Niclas Colliander, Kalle Lassila ja Lari Lehtonen

Naisten kansallinen ryhmä: Marjaana Pitkänen, Maria Grundvall, Satu Pirttiniemi, Outi Gröndahl ja Maija Hakala

Miesten kansallinen ryhmä: Tero Similä, Anssi Pentsinen, Jussi Simula, Martti Jylhä ja Kari Varis.
Varalle lisäksi nimetty Mikko Koutaniemi.

- Rukan Mini Tourin osalta muutamat sprinttihiihtäjät saattavat osallistua vain perjantain sprinttiin, näin ainakin on suunniteltu, kertoo päävalmentaja Magnar Dalen.
Düsseldorfiin nimetty joukkue:

Naiset: Pirjo Muranen, Kirsi Perälä ja Anne Kyllönen
Miehet: Lasse Paakkonen, Matias Strandvall, Anssi Pentsinen, Martti Jylhä ja Kalle Lassila

Hiihtoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle