Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Janne Ryynänen ja Joni Karjalainen yhdistetyn pistejahtiin Lillehammerissa

 
Janne Ryynänen ja Joni Karjalainen yhdistetyn pistejahtiin Lillehammerissa
Yhdistetyn maailmancup jatkuu viikonloppuna Norjan Lillehammerissa 4.-5.12.2010. Kilpailuohjelmassa on kaksi henkilökohtaista kilpailua. Suomen yhdistetyn joukkueessa Lillehammerissa kilpailevat Janne Ryynänen ja Joni Karjalainen.
 
Yhdistetyn joukkueen päävalmentaja Kimmo Savolainen odottaa Ryynäsen jatkavan kärkitaisteluissa Lillehammerissa.
- Jannelta odotan kymmenen sakkiin sijoittumista. Hyviä kisoja kuten Jannen esitykset ovat nyt olleet. Joni Karjalaiselle on tärkeää saada näitä kisoja alle ja tavoitteena samalla hakea ensimmäisiä pisteitä maailmancupista. Ainoa mikä täällä voi sotkea suunnitelmia on lauantaiksi ennustettu kireä pakkanen, silloin pitää kuitenkin pitää järki mukana, toteaa Savolainen Lillehammerista.
 
Suomen yhdistetyn joukkue lähtee täydellä miehityksellä seuraavaan maailmancupiin, joka kilpaillaan Itävallan Ramsaussa 18.-19.12.
- Hannulla on opiskelukiireitä tänä viikonloppuna ja toisaalta hänelle tärkeää nyt harjoitella rauhassa kotona tässä kohtaa. Ramsaun joukkuevalinnat tehdään USA:n Continental cupin jälkeeen, kertoo Savolainen jatkosuunnitelmista.

Yhdistetyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle