Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomalaismenestystä Continental cupissa

 
Suomalaismenestystä Continental cupissa

Anssi Koivuranta ja Juha-Matti Ruuskanen olivat mukana kärkikahinoissa mäkihypyn Continental cupissa Norjan Vikersundissa.

Anssi Koivuranta ja Juha-Matti Ruuskanen menestyivät mainiosti Continental cupissa Norjan Vikersundissa. Koivuranta oli toinen ja Ruuskanen neljäs. Voiton kilpailussa vei isäntämaan Kim Rene Elverum Sörssel 115,5 ja 116 metrin hypyillä. Koivuranta jäi voittajasta vain 3,7 pistettä.

”Tiukka kisa niin kuin Continental cupit ovat tähän saakka olleet. Anssi hyppäsi mahtavasti takatuuleen ja Juha-Matti Ruuskasen ensimmäinen hyppy oli hyvä”, kertoi Ari-Pekka Nikkola kilpailun jälkeen.

Ruuskanen piti piikkipaikkaa ensimmäisen kierroksen jälkeen, mutta jäi lopulta voittajasta 7,3 pistettä.
”Ruuskanen ei ole pitkään aikaan ollut kärkisijoilla, eli ilmeisesti sen takia toiseen hyppyyn tuli vähän puristusta”, sanoi Nikkola.

Koivurannan hypyt kantoivat 114,5 ja 115,5 metriä. Ruuskasen hypyille puolestaan kertyi mittaa 116 ja 112 metriä.

Muista suomalaisista Jarkko Määttä oli 23:s ja Sami Niemi 34:s.

Mäkihypyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle