Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomi kohtaa toistamiseen Irlannin

 
Suomi kohtaa toistamiseen Irlannin

Suomen futsalmaajoukkue kohtaa tiistaina toistamiseen Irlannin. Ensimmäinen koitos maanantaina päättyi Suomen 5-0-voittoon.

"Päättäväisesti ja kovalla itseluottamuksella"

Tuplamaaottelu Irlantia vastaan on valmistautumista tammikuun lopussa Tampereella pelattaviin EM-karsintoihin, joissa Suomen kanssa samassa lohkossa pelaavat Kypros, San Marino ja Albania.

Maanantaina Suomi ja Irlanti iskivät yhteen Tampereella. Peli päättyi Suomen 5-0-voittoon.

- Irlanti oli aika odotetunlainen vastustaja; nuori, fyysinen ja nälkäinen. Heillä oli pelissä samoja elementtejä, joita Suomella on joskus aikaisemmin ollut. Halua ja tahtoa riitti, mutta taktillista ja teknillistä peliä pitää vielä opetella. Töitä se vaatii, mutta viiden vuoden päästä Irlanti on varmasti jo ihan erilainen vastus, päävalmentaja Jouni Pihlaja sanoo.

Suomi hallitsi maanantaina peliä mielin määrin ja paremmalla viimeistelyllä lukemat olisivat olleet selvästi isommat.

- Paikkoja hukkasimme liikaa, mutta jos viisi tekee ja hallitsee peliä niin paljon, niin kyllä sitä voi tyytyväinen olla. Tästä on hyvä jatkaa. Meillä oli nyt mukana muutamia kokemattomampia pelaajia, joten ehkä joukkuepelaaminen ei ollut ihan sellaista mitä halusin. Yleisilme oli kuitenkin hyvä, Pihlaja miettii.

- Myös erikoistilanteet olivat meillä hyviä, vaikkei niistä tainnut maaleja tulla. Saimme kuitenkin hyviä paikkoja ja kun pystymme niitä vielä vähän hiomaan ennen EM-karsintaa, niin eiköhän vaaramomentti kasva vastustajan maalilla entisestään, päävalmentaja lisää.

Suomi ja Irlanti kohtaavat tiistaina Jyväskylässä. Ottelu alkaa kello 19.00.

- Päättäväisesti ja kovalla itseluottamuksella peliin lähdemme, Pihlaja vakuuttaa.

Futsalin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle