Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pellinen aikalaskun ykkönen maailmancupin avauksessa

 
Pellinen aikalaskun ykkönen maailmancupin avauksessa

Suomen freestylehiihtomaajoukkueen Jouni Pellinen oli karsintojen nopein Italian San Candidossa perjantaina. Näin ollen Pellinen pääsee parhaista asetelmista huomiseen ski crossin maailmancupin avauskilpailuun. Hän saa valita lähtöporttinsa mahdollista finaalia myöten.

– Aikalaskun puolivälissä sattui pieni sisäsuksivirhe. Tuon jälkeen päätin, että nyt mennään täysillä loppuun, kävi miten kävi. Hyvinhän se sitten meni, kertoi iloinen Pellinen karsinnan jälkeen.

– Täällä on paljon parempi rata kuin vuosi sitten, se on rytmitetty tosi mukavasti.

Viime lauantaina Pellinen nappasi neljännen sijan Eurooppa-cupin osakilpailussa Itävallan Jerzensissä. Tuolloin voiton vei Itävallan Andreas Matt, joka oli tänään aikalaskussa 8:nneksi nopein.

San Candidossa lasketaan maailmancupin osakilpailut sekä lauantaina että sunnuntaina. Ski crossin MM-kisat pidetään Yhdysvaltain Deer Valleyssä helmikuun alussa.

Freestylen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle