Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koivurannalle voitto Continental cupissa

 
Koivurannalle voitto Continental cupissa

Anssi Koivuranta liiteli voittoon mäkihypyn Continental cupissa Turkin Erzurumissa. Juha-Matti Ruuskanen oli seitsemäs. Koivurannan voiton myötä varmistui myös Suomen joukkueen kuudes paikka Keski-Euroopan mäkiviikolle.

Anssi Koivuranta ja Juha-Matti Ruuskanen jatkoivat hyviä suorituksiaan mäkihypyn Continental cupissa Turkin Erzurumissa HS109-mäessä. Suomalaiset jakoivat ensimmäisen kierroksen jälkeen kahdeksannen sijan, mutta petrasivat molemmat toisella kierroksella.

Koivurannan 97,5 ja 105 metrin loikat riittivät lopulta ykkössijaan, jonka kuusamolainen jakoi Itävallan Stefan Thurnbichlerin kanssa. Koivurannan toinen hyppy oli koko kilpailun pisin. Ensimmäisellä kierroksella 98,5 metriä hypännyt Ruuskanen nousi puolestaan seitsemänneksi 100,5-metrisellään.

Osakilpailuvoiton myötä varmistui myös Suomen joukkueelle myös haluttu ja tavoiteltu lisäpaikka Keski-Euroopan mäkiviikkoa ajatellen.

”Jaettu voitto, mutta voitto kuitenkin. Nyt on minimissään kuusi paikkaa mäkiviikolle, eli se saavutettiin mitä lähdettiin täältä hakemaan. Turkin mäki on nyt kokeiltu hyvin tuloksin", kertoi valmentaja Ari-Pekka Nikkola.

Koivuranta ja Ruuskanen kilpailevat Erzurumissa myös huomenna.

"Ruuskasella on vielä pienet mahdollisuudet yhteen lisäpaikkaan. Ruuskasen osalta lähdetään siis vähän parantamaan huomenna ja Anssi jatkaa toivottavasti samaan malliin”, totesi Nikkola tyytyväisenä.

Mäkihypyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle