Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Alle 20-vuotiaat ottivat USA:lta pisteen MM-avauksessa

 
Alle 20-vuotiaat ottivat USA:lta pisteen MM-avauksessa

Suomi - USA 2-3 ja.

Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue aloitti MM-kisat Buffalossa erinomaisella pelillä hallitsevaa maailmanmestaria USA:ta vastaan. Nuoret Leijonat joutuivat taipumaan vasta jatkoajalla, lopputulos USA:lle 2-3.

Suomen pistemiehinä olivat:
1-1 Nättinen (Rajala)
2-2 Pakarinen (Haula, Pulkkinen)

Suomen maalissa Joni Ortio, 27 torjuntaa, USA:n Jack Campbell 32 torjuntaa.

Suomi ei ollut missään vaiheessa ottelua altavastaajana, vaan enemmänkin määräsi ottelun tahdin muutamia hetkiä lukuun ottamatta. Taklauksia annettiin enemmän kuin aikoihin suomalaisten toimesta. Erityisen kova juttu oli nousu tasoihin kolmannen erän lopussa vastustajan kotiyleisön edessä. Ylivoimaa Nuoret Leijonat pääsivät pelaamaan vain kerran, USA sen sijaan sai yrittää ylivoimalla neljä kertaa. Suomen maalissa Joni Ortio pelasi hienon ottelun ja palkittiin joukkueen parhaana.

- Harmittaa pelaajien puolesta, että jatkoajalla hävittiin. Olen kuitenkin ylpeä joukkueen ennakkoluulottomasta ja rohkeasta pelistä. Pelaajat näyttivät mihin pystyvät, itse asiassa jo pidempään on ollut näkyvissä joukkueen potentiaali. Kaikki pelasivat joukkueelle ja toisilleen. Joukkueessa on hyvä henki ja katse onkin jo siirretty kohti tiistain Sveitsi -ottelua. Tällaisessa turnauksessa pitää asenne olla kohdallaan jokaisessa ottelussa, kommentoi päävalmentaja Lauri Marjamäki ottelua. - Kiitän joukkuetta erinomaisesta taistelusta, pelaajista saa olla ylpeä, totesi Marjamäki.

Jääkiekkoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle