Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hautamäki, Larinto, Ahonen ja Koivuranta mäkiviikon avauskilpailuun

 
Hautamäki, Larinto, Ahonen ja Koivuranta mäkiviikon avauskilpailuun

Oberstdorfin(GER) HS 137-mäessä hypättiin 59. mäkiviikon avauskilpailun karsinta tiistai-iltana 28.12.2010. Suomalaiskotkista karsinnasta kilpailuun taistelivat mukaan Janne Ahonen ja Anssi Koivuranta. Matti Hautamäki ja Ville Larinto eivät tarvinneet osallistua varsinaiseen karsintaan maailmancupin kokonaiskilpailun kärkikymmenikössä, mutta kierroksen sijoitusten perusteella määräytyy taisteluparit kilpailuun.  Ville Larinto ja Matti Hautamäki hyppäsivät mainiosti ja olivat kierroksen kärkikaksikko. Larinnon hypylle kertyi mittaa 137,5 metriä ja Hautamäeni 136 metriä. Kalle Keituri ja Juha-Matti Ruuskanen karsiutuivat kilpailusta.

Itävallan kärkihyppääjät Thomas Morgestern, Andreas Kofler ja Sveitsin Simon Ammann jättivät karsintakierroksen väliin ja hyppäävät karsintakierroksen kärkeen sijoittuneiden hyppääjien pareina kilpailun ensimmäisellä kierroksella.

Suomalaisten ”knock-out” parit  Oberstdorfin Schattenbergin mäessä keskiviikkona 28.12.2010:
Janne Ahonen – Manuel Fettner (AUT)
Anssi Koivuranta - Dawid Kubacki (POL)
Andreas Kofler(AUT)- Matti Hautamäki
Simo Ammann(SUI)- Ville Larinto

Kilpailuaikataulu
59. Mäkiviikko Oberstdorf GER HS 137
Keskiviikko 29.12.2010(paikallisaikaa)

14.30 koekierros
16.00 kilpailu

Mäkihypyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle