Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomella hyvä joukkuepanos Innsbruckin karsinnassa

 
Suomella hyvä joukkuepanos Innsbruckin karsinnassa

Janne Ahonen ja Anssi Koivuranta onnistuivat sunnuntaina(2.1.2011) Innsbruckin Bergiselin HS 130-mäessä hypätyssä karsinnassa ja kilpailevat maanantaina 3. tammikuuta hypättävässä mäkiviikon kolmannessa osakilpailussa. Koivurannan karsintahyppy kantoi 123,5 metriä ja Ahosen 120 metriä. Olli Muotka liittyi suomalaiskotkien joukkueeseen Innsbuckissa ja hyppäsi karsinnassa 120,5 metriä ja nappasi paikan myös kilpailuun. Mäkiviikon kokonaiskilpailun kolmantena oleva Matti Hautamäki hyppäsi vakuuttavasti kaikki päivän hyppynsä ja oli karsinnan kolmas 127,5 metrisellä hypyllään. Juha-Matti Ruuskanen karsiutui kilpailusta. Maanantain kilpailussa mukana siis jälleen neljä suomalaista: Matti Hautamäki, Janne Ahonen, Anssi Koivuranta ja Olli Muotka.

Suomen mäkijoukkueen päävalmentaja Pekka Niemelä oli tyytyväinen joukkueen kokonaispanokseen.
- Hyvä karsintapäivä joukkueelta, vaikka yhtä miestä uupuukin. Huomisen kilpailuparit ovat voitettavissa. Matti oli tänään tosi vakuuttava kaikissa hypyissään, samoin Anssin potentiaali on noussut koko ajan mäkiviikon edetessä. Janne onnistui tänään kahdella ensimmäisellä kierroksella, karsinnassa ei ihan parasta. Myös Olli Muotka avasi hyvin mäkiviikkonsa, summasi Niemelä karsinnan jälkeen.

Ville Larinto palaa Suomeen mäkiviikolta polven ristisiteiden vaurioiduttua Garmisch-Partenkirchenin kilpailussa 1.1.2011. Polvi leikataan mahdollisimman pian.

Suomalaisten taisteluparit 3.1.2011 Innsbruckissa(AUT):
Olli Muotka-Noriaki Kasai(JPN)
Janne Ahonen-Anders Bardal(NOR)
Michael Hayboeck(AUT)-Anssi Koivuranta
Dawid Kubacki(POL)-Matti Hautamäki

Kilpailuaikataulu(Suomen aikaa)
Innsbruck AUT HS 130
Maanantai 3.1.2011

13.30 koekierros
14.45 kilpailu
 
Mäkiviikon kokonaispistetilanne 2/4 osakilpailun jälkeen
(29.12. Oberstdorf GER, 1.1. Garmisch-Partenkirchen GER)

1. Thomas Morgestern AUT 415.2
2. Simon Ammann SUI 401.7
3. Matti Hautamäki 388.7
15. Anssi Koivuranta 353.2
26. Janne Ahonen 334.9
34. Ville Larinto 216.4

Mäkihypyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleJanne Ahonen

Tiedot