Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Alle 20-vuotiaiden maajoukkue hävisi MM-puolivälierän jatkoajalla

 
Alle 20-vuotiaiden maajoukkue hävisi MM-puolivälierän jatkoajalla

Suomi - Venäjä 3-4 ja.

Suomen pistemiehet:
Teemu Pulkkinen (Iiro Pakarinen)
Julius Junttila (Miikka Salomäki)
Joonas Donskoi (Teemu Pulkkinen, Sami Vatanen)
 
Maalissa Joni Ortio 41 torjuntaa, Venäjän Shikin 34 torjuntaa
 
Ottelu oli erittäin tasainen ja jännittävä alusta loppuun saakka. Molemmilla joukkueilla oli lukuisia hyviä maalipaikkoja, tolppalaukauksia ja maalivahtien täpäriä pelastuksia.

Kolmas erä oli Nuorten Leijonien hallussa lähes loppuun saakka. Joukkue taisteli hienosti kaksi alivoimaa, mutta kolmas oli sitten liikaa. Venäjä kavensi ajassa 56.19 ja tasoitus tuli kun peliaikaa oli jäljellä vain 1.38.
 
Jatkoajallakin Suomella oli pari hyvää maalintekopaikkaa, mutta niin vain Venäjä ratkaisi ottelun ajassa 66.44.

Joukkue voi kuitenkin olla ylpeä suorituksestaan näissä kisoissa, tällä kertaa ei tuurikaan ollut täysin joukkueen mukana,
niin USA:lle kuin Venäjälle jouduttiin taipumaan jatkoajalla.
 
- Harmittaa pirusti pelaajien puolesta. He olisivat ansainneet enemmän näistä kisoista. Joukkue näytti, että se osaa pelata ja että joukkueessa on paljon hyviä pelaajia. Venäjän pelaajien yksilötaito ratkaisi tällä kertaa, tasoitusmaalin vastustajan pelaaja yksinkertaisesti teki kolmen meidän pelaajan läpi. Me pelasimme myös jatkoajan hyvin ja meillä oli siinä omat mahdollisuutemme ratkaista ottelu, mutta siinä ei onnistuttu tällä kertaa, kertasi ottelun tapahtumia pettynyt päävalmentaja Lauri Marjamäki.
 
Maanantaina Suomella on vapaapäivä ja tiistaina iltaottelussa kohdataan Sveitsi ja siinä ottelussa ratkaistaan turnauksen sijat viisi ja kuusi.

Jääkiekkoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle