Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

M20-maajoukkue MM-karsinnoissa Pirkkolassa

 
M20-maajoukkue MM-karsinnoissa Pirkkolassa

Käsipallon nuorten miesten M20-maajoukkue pelaa MM-karsintaotteluita 7.-9.1.2011 Pirkkolan palloiluhallissa Helsingissä. Vastaan asettuvat Ranska, Bulgaria ja Montenegro.

Maajoukkue kokoontui Suomen käsipalloliiton harjoituskeskukseen Solvallaan vuoden vaihteessa. Joukkue on päässyt harjoittelemaan valmistelevalla leirillä hyvissä olosuhteissa ja omassa rauhassa. Ensi viikonloppuna Suomi taistelee kotiyleisön edessä lohkovoitosta, joka vie heinäkuussa Kreikassa pelattavaan MM-lopputurnaukseen.

”Kaikki ottelut ovat kovia, mutta Ranska on päävastustajamme. Voitimme ranskalaiset muutama vuosi sitten, mikä antaa uskoa tekemiseen. Jos aiomme nyt uusia voiton, kaikkien osa-alueiden on toimittava. Bulgariaa ja Montenegroa joukkueemme ei ole aiemmin kohdannut”, päävalmentaja Kaj Kekki kertoo.

Suomi on pelannut itsensä historiallisesti kaksi kertaa EM-lopputurnaukseen. Bulgaria ja Montenegro eivät viime vuosina ole yltäneet samanlaisiin suorituksiin.

Suomen avainpelaajia karsintaotteluissa ovat Karjaan BK-46:n Nico Rönnberg ja Oscar Kihlstedt, HC Westin veljekset Benny ja Joakim Broman sekä Siuntio IF:n kapteeni, juuri 18 vuotta täyttävä Miro Koljonen.

Otteluohjelma
Perjantai 7.1.2011
klo 18.00 Suomi - Bulgaria
klo 20.00 Ranska - Montenegro

Lauantai 8.1.2011
klo 18.00 Montenegro - Suomi
klo 20.00 Bulgaria - Ranska

Sunnuntai 9.1.2011
klo 14.00 Montenegro - Bulgaria
klo 16.00 Suomi - Ranska

Käsipalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle