Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Yhdistetyn maailmancup jatkuu joulutauon jälkeen Schonachissa 8.-9.1.2011

 
Yhdistetyn maailmancup jatkuu joulutauon jälkeen Schonachissa 8.-9.1.2011

Yhdistetyn maailmancupin kausi jatkuu viikonloppuna Saksan Schonachissa 8.-9.1.2011. Lauantaina kilpaillaan gundersen-kilpailu HS 106/10,0km ja sunnuntaina joukkuekilpailu.
 
Finnjumping on nimennyt Schonachin kilpailuun seuraavat urheilijat: Janne Ryynänen ja Joni Karjalainen. Suomi ei osallistu joukkuekilpailuun vaan siirtyy jo sunnuntaina leirille seuraavan viikonlopun kilpailuareenalle Seefeldiin. Hannu Manninen on flunssassa, eikä osallistu viikonlopun kilpaluun. Mannisen tilanne arvioidaan Seefeldin kilpailuihin(15.-16.1.) osallistumisen osalta alkuviikosta.
 
Yhdistetyn päävalmentaja Kimmo Savolainen harmittelee Mannisen sairastumista, mutta toisaalta voi odottaa Janne Ryynäseltä hyvää kisaa onnistuneen harjoittelujakson jälkeen.

- Hannun terveystilannetta arvioitiin vielä eilen, ja todettiin ettei kannata nyt riskeerata mitään ja hän toipuu tämän viikon flunssasta. Jannen väliviikot ovat menneet tosi hyvin, hän on saanut tehtyä kaikki treenit suunnitelmien mukaan. Harjoitusjakso on onnistunut kovien pakkaspäivien aikaankin, kun hiihtoharjoittelun Janne on käynyt tekemässä Ylläksen lämpöladulla. Hän on ollut terveenä ja harjoitteluolosuhteet ovat olleet erinomaiset, kertoo Savolainen.

Yhdistetyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleJoni Karjalainen

Tiedot

Hannu Manninen

Tiedot

Janne Ryynänen

Tiedot