Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Slovakia löi Suomen tytöt 3-1 EM-karsinnoissa

 
Slovakia löi Suomen tytöt 3-1 EM-karsinnoissa

Kotikentällään Bardejovissa pelaava Slovakia löi Suomen tytöt lentopallon alle 18-vuotiaiden EM-karsinnoissa. Suomi taisteli hienosti yhden erävoiton, mutta Slovakia vei lopulta hyvätasoisen pelin 3-1 (25-18, 25-18, 24-26, 25-19).

- Tämä oli toistaiseksi tasokkain peli tässä turnauksessa ja tytöt voivat olla jumalattoman ylpeitä esityksestään. Mitään ei jäänyt reppuun. Slovakia oli vaan kerta kaikkiaan parempi, Suomen joukkueenjohtaja Marko Siivonen kertoi.

Slovakia oli Suomea parempi laitahyökkäyksissä, mutta muuten Suomen tytöt pystyivät tasaiseen esitykseen. Suomi paransi peliään huikeasti edellisen päivän Tshekki-otteluun verrattuna.

- Koko joukkueelta tämä oli vahva esitys tänään, Siivonen kehui.

Kolmannessa erässä Suomi oli parhaimmillaan ja oli alusta asti parin pinnan johdossa. Ensimmäinen eräpallo ei vielä tuonut tulosta, mutta toisessa eräpallossa Mira Hämäläinen syötti pahan aloituksen, joka johti lopulta Slovakian hyökkäysvirheeseen.

Suomella on nyt kahdesta ottelusta kaksi tappiota. Perjantaina Suomi kohtaa Viron ja sunnuntaina Latvian. Lauantaina Suomella on välipäivä. Karsintojen kaksi parasta maata selviytyy EM-kisoihin Ankaraan 30.4.-8.5.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle