Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomi runnoi 3-0-voiton Viron tytöistä

 
Suomi runnoi 3-0-voiton Viron tytöistä

Suomen tytöt runnoivat selkeän 3-0-voiton Virosta lentopallon alle 18-vuotiaiden EM-karsinnoissa Slovakian Bardejovissa. Erät tulivat Suomelle 25-15, 25-20 ja viimeinen peräti 25-9.

- Voitto tuli ihan perustekemisellä. Meillä oli hyvä syöttö ja aloitukset suunnattiin Viron heikommille nostajille. Viro oli pelissä melko aseeton. 3-0-voitto oli lähtökohta otteluun ja olen tietysti tyytyväinen että näin kävi, Suomen joukkueen päävalmentaja Tapio Koivula kertoo.

Esitys oli koko Suomen joukkueelta aika tasainen. Ihan parasta peli-iloa ei alussa ollut edellisen päivän Slovakia-tappion jälkeen, mutta kolmannessa erässä tuli pelaajille todellinen herätys ja kentällä tehtiin tosissaan töitä. Niinpä Viro jäi yhdeksään pisteeseen.

Muutamia taktisia vaihtoja lukuun ottamatta Suomi pelasi kokoonpanolla, jossa passarina oli Riina Vuorinen, yleispelaajina Sanni Rihu ja Salla Karhu, keskipelaajina Karoliina Friberg ja Saara Lepistö, hakkurina Mira Hämäläinen ja liberona Tiiamari Sievänen.

- Keskipelaaminen oli edelleen meidän parasta osa-aluettamme.

- Sunnuntaina viimeisessä pelissä kohdataan Latvia. Se on parempi kuin Viro ja meille on ehdottoman tärkeää, että se voitetaan. Turnauksen kolmas sija on tulevia karsintoja ajatellen tärkeä saavuttaa, Koivula sanoo.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle