Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Palander nappasi pisteitä Adelbodenin suurpujottelusta

 
Palander nappasi pisteitä Adelbodenin suurpujottelusta

Kalle Palander laski 24:nneksi suurpujottelussa Sveitsin Adelbodenissa lauantaina. Voiton jakoivat Ranskan Cyprien Richard ja Norjan Aksel Lund Svindal.

Richardille ykkössija oli hänen ensimmäisensä maailmancupissa. Helpolla se ei irronnut nytkään, sillä ensimmäisen kierroksen tuloksissa Richard oli vasta sijalla 21.

Avauslaskujen jälkeen Palander oli 25:s. Kierroksen nopeimmasta suorituksesta vastasi Ted Ligety, joka repi reilun kahden sekunnin etumatkan Palanderiin nähden.

– Eka oli sellaista rauhallista vetoa. Erot olivat tänään tosi pieniä, Palander sanoi.

Palanderin toinen lasku alkoi lupaavasti. Suomalainen oli väliajoissa kärjessä, mutta jyrkälle tullessa käännös meni pitkäksi. Kouraan jäi lopulta 24:s sija (+1,44).

– Mokasin siinä jyrkän päällä, muuten olisi ollut saumat 15 sakkiin. Lopussa vähän hapotti, mutta virhe ei johtunut siitä, Palander kertasi.

Marcus Sandell karsiutui toiselta kierrokselta. Lasku kulki 3,34 sekuntia kärkeä hitaammin, ja sijoitukseksi tuli 39:s.

Alppihiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Kalle Palander

Tiedot

Marcus Sandell

Tiedot