Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pellinen yhdeksäs Les Contaminesin ski crossissa

 
Pellinen yhdeksäs Les Contaminesin ski crossissa

Jouni Pellisen sunnuntain ski cross -taival päättyi puolivälierään maailmancupin osakilpailussa Ranskan Les Contaminesissa. Päivän ensimmäisen lähtönsä voittanut Pellinen jäi puolivälierässään viimeiseksi. Hän putosi hännille startissa, ja taistelu tyssäsi lopullisesti puolittaiseen ulosajoon.

– Lähtönahistelujen jälkeen yritin ohi Scott Knelleristä. Ajattelin, että pystyn kampeamaan edelle, mutta ei onnistunut. Siinä tuli vähän kontaktia, ja ajauduin radan sivuun, Pellinen kertasi.

Pellinen sijoittui Les Contaminesissa yhdeksänneksi. Kilpailun voitti Kanadan Christopher Del Bosco. Itävallan Andreas Matt tuli toiseksi ja Venäjän Egor Korotkov kolmanneksi.

– Vaikka yhdeksäs sija on sinänsä hyvä, niin paha maku jäi suuhun. Tänään ei mikään mennyt niin kuin piti, varsinkaan lähdöt, Pellinen manasi.

Juha Haukkala karsiutui jo eilisissä aikalaskuissa. Hänen polvensa ei ole vieläkään parantunut kunnolla loukkaantumisen jäljiltä.

Ski crossin maailmancup jatkuu kahden viikon kuluttua Grasgehrenissä Saksassa, mutta Pellistä ei siellä nähdä. Pellinen suuntaa Aspeniin X Games -tapahtumaan, johon hän osallistuu ensimmäistä kertaa urallaan. Skier X -finaali käydään sunnuntaina 30. tammikuuta.

– X Gamesissa on kuulemma tosi hieno rata. Varsinaista tavoitetta minulla ei ole, lähden hakemaan ennen kaikkea kokemusta. Tulee samalla harjoiteltua MM-kisoja varten.

Freestylen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Juha Haukkala

Tiedot

Jouni Pellinen

Tiedot