Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomen mäkijoukkue nimetty Zakopaneen

 
Suomen mäkijoukkue nimetty Zakopaneen

Mäkihypyn maailmancup jatkuu ensi viikonloppuna 21.-23.1.2011 Puolan Zakopanessa. Viikonlopun ohjelmassa on kolme osakilpailua Zakopanen HS 134-mäessä, kun ennen joulua peruuntunut Harrachovin kilpailu hypätään alkuperäisen kilpailuohjelman (perjantai ja lauantai) lisäksi sunnuntaina.

Finnjumping on nimennyt seuraavat mäkihyppääjät Zakopanen maailmancupiin: Matti Hautamäki, Janne Ahonen, Anssi Koivuranta, Kalle Keituri, Olli Muotka ja Sami Niemi.

- Kalle Keituri palaa maailmancupiin kotiharjoittelun jälkeen. Kallelle Zakopanen Viikonloppu on tärkeä näytönpaikka, toteaa mäkihypyn päävalmentaja Pekka Niemelä Keiturin paluusta joukkueeseen.
- Sami Niemi on ansainnut paikkansa viikonlopun kilpailuun pärjättyään mm. Continental cupissa Engelbergissä (10.) ja voitettuaan viikonloppuna Finnjumping cupin osakilpailun Jyväskylässä. Tämä on hyvä viikonloppu Samille valmistautua samalla Otepään nuorten MM-kilpailuihin, jatkaa Niemelä.

Suomen mäkijoukkue FIS Team tourille 29.1.-6.2. (Willingen, Klingenthal, Oberstdorf) valitaan Zakopanen maailmancupin jälkeen. Polvivammasta toipuvan Janne Happosen kuntoutumistilannetta seurataan tiiviisti.
- Erittäin nousujohteisesti hypännyttä Janne Happosta odotetaan Team tourille. Polven kunto varmistetaan tällä viikolla magneettikuvalla, jos kaikki on kunnossa niin Happonen nähdään Willingenin maailmancupissa mukana, lupailee Niemelä.

Oslon MM 2011-valinnat tehdään puolestaan Team Tour-kilpailujakson jälkeen.

Mäkihypyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleJanne Ahonen

Tiedot

Matti Hautamäki

Tiedot

Kalle Keituri

Tiedot

Anssi Koivuranta

Tiedot

Olli Muotka

Tiedot