Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lentopallon päävalmentaja valitaan helmikuun alussa

 
Lentopallon päävalmentaja valitaan helmikuun alussa

Lentopallon miesten maajoukkueen uusi päävalmentaja valitaan helmikuun ensimmäisellä viikolla. Loppusuoralle päässeiden ehdokkaiden haastattelut ovat vielä kesken, mutta ne saadaan tehtyä loppuun tammikuun aikana.

- Tämä vaihe pitää tehdä huolella, koska ollaan tekemässä erittäin tärkeää päätöstä. Valmentajaehdokkaiden työnäytteet ovat tietysti selvillä aiempien saavutusten muodossa, mutta henkilökohtaisissa keskusteluissa ehdokkaiden kanssa selvitetään ovatko Lentopalloliiton ja ehdokkaiden tavoitteet ja näkemykset työn sisällöstä yhtenäiset, Lentopalloliiton valmennuspäällikkö Antti Paananen kertoo.

- Alkuperäisenä tavoitteena oli tehdä valmentajaratkaisu jo ensi viikolla, mutta yhden ehdokkaan matkustusaikataulujen vuoksi ratkaisu siirtyy ja se pyritään tekemään helmikuun ensimmäisen viikon loppupuolella.

Lentopalloliiton hallituksella on kokous ensi viikon keskiviikkona 26.1.

- Hallitukselle annetaan kokouksessa tilannekatsaus valintaprosessin etenemisestä, mutta päätöksiä ei kokouksessa vielä tehdä, koska yhden ehdokkaan kanssa haastatteluprosessi on vielä kesken.

- Yksi viikko on näin tärkeässä asiassa kuitenkin lyhyt aika, Paananen sanoo.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle