Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomalaiset jäivät vaille menestystä Kitzbühelin pujottelussa

 
Suomalaiset jäivät vaille menestystä Kitzbühelin pujottelussa

Aurinko helotti sunnuntaina Itävallan Kitzbühelissä, mutta päivä ei paistanut suomalaisille pujottelijoille. Kovasta yrityksestä huolimatta sekä Kalle Palanderin että Victor Malmströmin kilpailu kutistui yhden laskun mittaiseksi.

Palander hyökkäsi rinteeseen lähtönumerolla 47. Palanderille sattui ylhäällä virhe, kun hän laski liian suoraan kepille yrittäessään nostaa tempoa.

– Intoa oli taas enemmän kuin järkeä. Kun tekee alussa virheen, se on sellaista väkinäistä taistelua koko loppulasku, Palander kertoi.

Lopulta Palander jäi kärjestä 2,66 sekuntia (sijoitus 40:s). Toiselle kierrokselle päästäkseen hänen olisi pitänyt laskea puoli sekuntia nopeammin.

Victor Malmström (lähtönumero 72) kertoi jo ennen kisaa hakevansa rohkeasti paikkaa 30 parhaan joukossa. Aggressiivisuus kuitenkin kostautui, kun nuori suomalainen laski ulos.

– Linja pääsi vähän karkaamaan. En saanut enää jalkoja mahtumaan kepin oikealle puolelle neulansilmässä, Malmström sanoi.

Kitzbühelin pujottelun voittoon rynnisti Jean-Baptiste Grange. Miesten maailmancupia hallitseva Ivica Kostelić tuli toiseksi (+0,28) ja Giuliano Razzoli kolmanneksi (+0,69).

Alppihiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleVictor Malmström

Tiedot

Kalle Palander

Tiedot