Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pekka Niemelä: Harri Olli ei ole ilmoittanut virallista päätöstään maajoukkueen valmennusjohdolle

 
Pekka Niemelä: Harri Olli ei ole ilmoittanut virallista päätöstään maajoukkueen valmennusjohdolle

Mäkihypyn päävalmentaja Pekka Niemelä on harmissaan maailmancupin kiireisimmän ajanjaksolla aiheutuneesta kohun aiheuttamista kyselyistä mäkihyppääjä Harri Ollin ympärillä.
- Tulin juuri matkalta ja huomasin puhelimeni täyttyneen teksti- ja soittopyynnöistä koskien Harri Ollin lopettamispäätöstä. Valmistaudun Kuopiossa Janne Happosen ja Matti Hautamäen kanssa seuraaviin mc kilpailuihin, joten en valitettavasti ehdi kaikille soittamaan takaisin tasapuolisesti, Niemelä toteaa.

Harri Olli ei ole ilmoittanut virallista päätöstään urastaan päävalmentajalle tai Finnjumpingin valmennusjohdolle.
- Harri Olli ei ole ilmoittanut lopettamispäätöstään minulle. En tiedä päätöksestä sen enempää, sen pituudesta tai lopullisuudesta. Olen toki yllättynyt, koska Harri oli ilmoittanut jatkavansa aina 2014 asti, tavoitteenaan seuraavat Olympialaiset.
- Tähän päivään asti Harri ei ole ilmaissut minulle halukkuudestaan A-maajoukkuetoimintaa kohtaan. Hän on halunnut harjoitella henkilökohtaisten valmentajiensa kanssa erillään maajoukkuetoimintamallista(valmennuskeskukset-maajoukkue) jo loppukesästä 2010. Ajatuksena on ollut, että osallistuu maailmancupkilpailuihin kilpailunäyttöjen kautta, kertoo Niemelä.

Mäkihypyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleHarri Olli

Tiedot