Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lähteenmäelle starttilupa

 
Lähteenmäelle starttilupa

Krista Lähteenmäki osallistuu torstaina Otepäässä hiihdettäviin nuorten MM-kisojen vapaan kymmenen kilometrin kilpailuun. Lähteenmäki sai starttiluvan lisäksi FIS:ltä luvan osallistua kilpailuihin vaikka hemoglobiiniarvo olisi yli suurimman sallitun (160), Lähteenmäen tapauksessa arvoksi on määritelty 165.

- Haimme FIS:ltä poikkeuslupaa, minulle luontaisesti korkeiden hemoglobiiniarvojen vuoksi. Saimme tänään FIS:ltä tiedon, että omalle kohdalleni määritelty suurin sallittu hemoglobiiniarvo on 165. Tänään tuli lisäksi tulokset hemoglobiinin viimeisimmästä mittauksesta ja tulos oli alle sallitun ylimmän arvon, joten torstaina ollaan lähtöviivalla. Torstaina tavoitellaan nuorten MM-kisoista mitalia ja ohjelmani jatkuu sitten lauantaina Vöyrin SM-kilpailuissa, selvästi huojentunut Lähteenmäki toteaa.

Maastohiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleKrista Lähteenmäki

Tiedot