Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Romar laittoi jälleen tilastot uusiksi Chamonix´ssa

 
Romar laittoi jälleen tilastot uusiksi Chamonix´ssa

Andreas Romar jatkoi hienoja suorituksiaan alppihiihdon maailmancupissa sunnuntaina Chamonix´ssa. Hän laski superyhdistetyssä sijalle 15, mikä on lajin historian paras suomalaistulos. Pari viikkoa sitten Romar ylsi Wengenissä 17:nneksi.

Syöksylaskun jälkeen Romar oli 11:s. Hänen ja kierroksen nopeimman, Sveitsin Beat Feuzin välillä oli eroa 1,28 sekuntia.

– Sykä meni tosi hyvin tänään. Yhden kohdan olisin voinut vetää paremmin, mutta kokonaisuutena lasku kulki niin kuin pitääkin, analysoi Romar.

Pujottelurinteeseen Romar lähti 20. laskijana. Puolivälin tienoilla Romar kävi lähellä ulosajoa, mutta hän pystyi pitämään itsensä radalla. Kokonaissijoitus oli lopulta 15:s (+2,80).

– Ei tuossa pujottelussa nähty meikäläisen parasta osaamista, vähän turhan paljon jäin kärjestä. Pitää päästä kunnolla treenaamaan, Romar kertoi.

Superyhdistetyn voittoon laski tuttu nimi, maailmancupia hallitseva Ivica Kostelić. Syöksyn jälkeen Kostelić oli peräti 2,5 sekuntia kärkeä perässä, mutta pujottelussa kroatialainen oli omaa luokkaansa. Toiseksi tullut Natko Zrnčić-Dim hävisi maanmiehelleen yhteensä 0,51 sekuntia. Norjan Aksel Lund Svindal jäi niukasti kolmanneksi (+0,53).

Andreas Romar saalisti eilen uransa ensimmäiset pisteet maailmancupin syöksylaskussa ollen 21:s. Samalla hänestä tuli kaikkien aikojen paras suomalainen kyseisessä lajissa.

Alppihiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Andreas Romar

Tiedot