Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pellisen rutistus riitti kahdeksanteen sijaan X Gamesissa

 
Pellisen rutistus riitti kahdeksanteen sijaan X Gamesissa

Jouni Pellisen taival Skier X:n loppukilpailussa Aspenissa katkesi juuri ennen huipennusta. Pellinen vei päivän ensimmäisen lähdön, mutta hän jäi välieränsä viimeiseksi eikä siten päässyt jatkoon taistelemaan X Gamesin voitosta.

– Rollereissa (aaltomaisissa kummuissa) ei osunut rytmi yhtään kohdalleen. Vauhti hiipui pahasti, ja jouduin taistelemaan ruuhkan keskellä. Lopulta hyydyin hännille, Pellinen kertasi välierää.

Pikkufinaalissa Pellinen oli toinen, mikä tarkoitti kahdeksatta sijaa kokonaiskilpailussa. Pienestä pettymyksestä huolimatta suomalainen oli tyytyväinen viikonlopun saldoon:

– Päätyyn asti oli vahva aikomus mennä, mutta toisaalta olin täällä vasta ensimmäistä kertaa. X Gamesiin pitää ehdottomasti tulla uudestaan, oli tämä niin uskomaton kokemus.

Kuuden laskijan finaalissa näytti pitkään siltä, että Kanadan Christopher Del Bosco korjaa potin. Isäntämaan John Teller kärkkyi perässä mutta ei tuntunut löytävän ohituspaikkaa.

Teller jaksoi kuitenkin odottaa tilaisuuttaan, ja viimein kärsivällisyys palkittiin: hän puristi kaarteessa edelle ja piti niukan johtonsa maaliin saakka. Kolmanneksi tuli paikallinen suosikki Casey Puckett.

Ensi viikolla Pellinen ja muut Suomen freestylehiihtäjät nähdään Utahin puolella MM-kisoissa. Ski crossin maailmanmestaruudet ratkotaan Deer Valleyssä perjantaina.

Freestylen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Jouni Pellinen

Tiedot