Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Harri Olli on päättänyt mäkihyppyuransa

 
Harri Olli on päättänyt mäkihyppyuransa

Harri Olli on ilmoittanut Finnjumpingin valmennusjohdolle ja hallitukselle virallisesti päättävänsä uransa mäkihyppääjänä. Päätös ilmoitettu edelleen FIS:lle.

Harri Ollin uran huippusaavutuksiin kuului MM-hopea Sapporosta 2007 ja joukkuemäen MM-mitalit Oberstdorfin lentomäessä 2008(hopeaa) sekä Planicasta 2010(pronssia). Ollin paras maailmancup-kausi oli 2008-2009, jolloin hän oli kokonaiskilpailun 4.  ja saavuttaen viisi palkintopallisijaa henkilökohtaisissa kilpailussa. Harri Olli edusti Suomea Vancouverin 2010-talvikisoissa, sijoituksena henkilökohtaisessa kilpailussa 18. ja joukkuekilpailussa 4. Kuluneella kilpailukaudella 2010-11 Harri Olli kilpaili maailmancupissa Rukan avauskilpailuissa ja Sapporossa, mutta ei saavuttanut menestystä.

Mäkihypyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Harri Olli

Tiedot