Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Soppela kelpo tulokseen nuorten MM-kisojen suurpujottelussa

 
Soppela kelpo tulokseen nuorten MM-kisojen suurpujottelussa

Merle Soppela laski komeasti sijalle 22 nuorten MM-kisojen suurpujottelussa keskiviikkona Sveitsissä. Lähtönumerolla 52 startannut Soppela suoriutui mainiosti ensimmäisen kierroksen haastavasta radasta, jolla nähtiin paljon ulosajoja.

– Norjalaismerkkaus oli vaikea, sanoisinko taktisesti mielenkiintoinen kokonaisuus. Soppela teki hyvää työtä ja oli toiselle kierrokselle lähdettäessä 26:s, kertoi kilpailua seurannut alppihiihdon koulutus- ja kehityspäällikkö Petri Lindén.

Jälkimmäisessä laskussa Soppela paransi vielä muutaman pykälän. Lindén oli syystäkin tyytyväinen ainoana suomalaisena suurpujotteluun osallistuneen 19-vuotiaan rovaniemeläisen otteisiin:

– Osallistujia oli yhteensä 120, ja kun pitää mielessä viidenkympin huonommalle puolelle painuneen lähtönumeron, niin tulos on tosi hyvä.

Kilpailun voitti Ruotsin Sara Hector. Italian Lisa Magdalena Agerer nappasi hopeaa ja isäntämaan Wendy Holdener pronssia.

Torstaina suomalaisia nähdään nuorten MM-kisoissa miesten syöksylaskussa ja naisten pujottelussa.

Alppihiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle