Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mika Ahonen ja Ray Backman miesten maajoukkueen valmennukseen

 
Mika Ahonen ja Ray Backman miesten maajoukkueen valmennukseen

Mika Ahonen ja Ray Backman on nimetty miesten salibandymaajoukkueen valmentajiksi. Kaksikko täydentää päävalmentaja Petri Kettusen johtaman valmennustiimin.

Ahosen vastuulle on kaavailtu peluutusta ja Backmanin pääasiallisena tehtävänä on katsomovalmennus ja vastustaja-analyysit.

Mika Ahonen on Suomen menestynein pääsarjatason seuravalmentaja, jonka johdolla helsinkiläinen SSV on saavuttanut lukuisia Suomen mestaruuksia ja Euroopan cupin mestaruuden. Hän on toiminut myös aiemmin miesten ja poikien maajoukkueiden valmennuksen tukena. 
 
Ray Backman on tuoreempi kasvo miesten maajoukkuevalmennuksessa. Seuratasolla Backman on tullut tunnetuksi TPS:n liigajoukkueen monivuotisena valmentajana ja hän on toiminut myös seuran valmennuspäällikkönä. Tällä kaudelle Backman siirtyi Tampereelle liigan kärkijoukkueisiin kuuluvan SC Classicin päävalmentajaksi.

Valmennustrion sopimukset ulottuvat vuoden 2012 MM-kisoihin saakka.

Salibandyliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle