Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Romar keskeytti MM-kisojen super-G:ssä

 
Romar keskeytti MM-kisojen super-G:ssä

Andreas Romarin MM-kilpailut Saksan Garmisch-Partenkirchenissä alkoivat pettymyksellä. Hän joutui keskeyttämään miesten supersuurpujottelussa keskiviikkona.

– Ei oikein lähtenyt tänään. Yritin ehkä hieman liikaa, kun perussuorituksellakin olisi voinut päästä 20 sakkiin, Romar harmitteli.

Pomppuisella radalla maailmanmestaruuteen laski Italian Christof Innerhofer. Hopeaa otti Itävallan Hannes Reichelt ja pronssia Kroatian Ivica Kostelić.

Super-G:n MM-rinteessä oli helpohko alku, mutta jälkimmäisellä puoliskolla vaadittiin erinomaista tekniikkaa ja keskittymistä. Suurimmat erot laskijoiden välille repesivät juuri loppupätkän tiukissa käännöksissä.

– Olihan se aikamoinen perunapelto. Siis ei huono rata missään nimessä, ainoastaan todella vaativa, Romar kertoi.

Romar oli ensimmäisessä väliajassa hyvässä vauhdissa. Pian sen jälkeen Romarille sattui iso virhe, jossa hän menetti runsaasti aikaa eikä saanut enää kunnolla rytmistä kiinni. Lasku päättyi keskeytykseen puolivälin tienoilla.

– Vedin vähän liian suoraan yhteen notkoon. Virheen jälkeen tiesin, että peli oli menetetty, jutteli Romar kilpailun jälkeen.

Lauantaina Romar edustaa Suomea syöksylaskussa.

Alppihiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Andreas Romar

Tiedot