Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Yhdistetyn joukkue Lillehammerin kautta Osloon

 
Yhdistetyn joukkue Lillehammerin kautta Osloon

Suomen yhdistetyn joukkue matkustaa ensi keskiviikkona 16. helmikuuta Norjan Lillehammeriin harjoitusleirille. Lillehammerin harjoitusjakson ohjelmassa on myös 19.-20.2. kahdeksan maan leirikisat. Joukkue siirtyy tiistaina 22. helmikuuta Osloon.

Suomen yhdistetyn MM-joukkueesta valmistautumisleirille osallistuvat Janne Ryynänen, Joni Karjalainen ja Eetu Vähäsöyrinki. Hannu Manninen on keskittyy harjoitteluun kotimaisemissa ja matkustaa MM-kisoihin 22.2. Jim Härtullin MM-kilpailuihin valmistautumisohjelmassa on puolestaan Slovenian Kranjissa kilpailtavat Continental cupin kilpailut 19.-20.2.2011.

Yhdistetyn päävalmentaja Kimmo Savolainen kertoo Lillehammerin leirin ohjelmasta
- Lillehammerissa päästään hyppäämään normaali- ja suurmäestä. Leirikisat käydään myös molemmissa mäissä, lauantaina normaalimäen gundersen ja sunnuntaina suurmäen, joten ne palvelevat valmistautumista MM-kisoihin hyvin. Leirillä on ohjelmassa myös viimeiset puku- ja suksitestit.

Yhdistetyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleJoni Karjalainen

Tiedot

Hannu Manninen

Tiedot

Janne Ryynänen

Tiedot

Eetu Vähäsöyrinki

Tiedot