Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Himoksella kamppaillaan Scandinavian Cupin pisteistä osana Pepsi Max Freestyle Touria

 
Himoksella kamppaillaan Scandinavian Cupin pisteistä osana Pepsi Max Freestyle Touria

Suomen nuoret kumparelaskijat lähtevät haastamaan viikonloppuna ruotsalaisia ja norjalaisia ikätovereitaan Himoksella järjestettävässä Pepsi Max Freestyle Tourin osakilpailussa. Kilpailut ovat myös osa Scandinavian Cupia, joten Himoksen kumpareikossa nähdään ennätysmäärä kumparelaskijoita tämän kauden kotimaankiertueen kilpailussa.

Suomen nuorilla kumparelaskijoilla on ollut vauhti päällä edellisen Levin osakilpailun jälkeen. Olli Penttala laski Ranskassa Eurooppa-cupin kilpailussa viidenneksi, Lassi Mustonen parikumpareissa toiseksi ja Jimi Salonen Megeven kilpailun kolmanneksi. Suomalaisille lisäpainoa viikonlopun kilpailuihin tuo maaliskuussa järjestettävät nuorten MM-kisat Jyväskylässä, joihin joukkue on vielä nimeämättä.

”Kumparerinne on hyvässä kunnossa ja slope style rataa ovat Jyväskylän Freestyleseuran miehet laittaneet kuntoon Tuukka Terva-Ahon johdolla. Parkki näyttää oikein hyvältä sunnuntain slope styleä varten”, Pekka Lehtikallio Ski Sport Finlandista totesi.

Kisatapahtumien lisäksi yleisölle on rakennettu viihdykettä kumparerinteen alaosaan. Lauantaina Radio NRJ on paikalla viihdyttämässä kisayleisöä ja päivän aikana kilpaillaan esimerkiksi lumibenjissä.

”Himoksella on tosissaan hulinaa viikonloppuna, kun Keski-Himoksella laskevat masterit omia kilpailujaan. Myös isoja yritysryhmiä on tulossa viikonloppuna mäkeen, joten uskon että yleisöä kilpailussa riittää. Osallistujiahan meillä on jo ennätysmäärä”, Lehtikallio viittasi kilpailujen 136 osallistujaan.

Perjantaina ja lauantaina Himoksella kilpaillaan Scandinavian Cupin kumparelaskukilpailut ja sunnuntaina Himoksen parkin valtaavat New School laskijat, joiden ohjelmassa on slope style. Kilpailut alkavat kaikkina kolmena päivänä kello 11.00.

Freestylen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle