Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Romar syöksyi sijalle 27 MM-kisoissa Saksassa

 
Romar syöksyi sijalle 27 MM-kisoissa Saksassa

Andreas Romar oli 27:s alppihiihdon MM-kilpailujen syöksylaskussa lauantaina. Romar hävisi Garmisch-Partenkirchenin vaativalla radalla voittajalle reilut neljä sekuntia.

– Täytyy olla tyytyväinen tulokseen, ei tosiaan ollut mikään helpoin rinne. Rata kului kisan edetessä aika paljon, mikä teki laskemisesta entistä rankempaa, sanoi lähtönumerolla 32 startannut Romar.

Maailmanmestaruuteen laski Kanadan Erik Guay, jolle MM-mitali on uran ensimmäinen. Hän on pärjännyt Garmisch-Partenkirchenin syöksyrinteessä hyvin myös maailmancupissa ollen kolmesti palkintopallilla, mutta silti Guayn voittoa voi pitää yllätyksenä.

Kaksi vuotta sitten Val d'Isèren MM-kisojen syöksylaskussa kakkoseksi tullut Sveitsin Didier Cuche joutui jälleen tyytymään hopeaan. Pronssia otti Italian Christof Innerhofer, joka voitti keskiviikkona supersuurpujottelun.

Lyhyt maalialue aiheutti tänään ongelmia laskijoille. Muun muassa Andreas Romar kaatui laskunsa lopussa ja paiskautui päätypehmuisteisiin. Hän kuitenkin selviytynee rytäkästä pelkillä mustelmilla.

– Nyt ei ainakaan satu mihinkään. Olihan se alue hankalan muotoinen ja jarrutuspaikka ikävästi aalloilla, Romar kertoi kilpailun jälkeen.

Alppihiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Andreas Romar

Tiedot