Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mäkijoukkue viimeistelyleirille Lillehammeriin

 
Mäkijoukkue viimeistelyleirille Lillehammeriin

Päävalmentaja Pekka Niemelä kertoi tänään MM-joukkueen suuntaavan Vikersundin lentomäkiviikonlopun jälkeen viimeistelyleirille Lillehammeriin 14.-17.2.2011.

Suomen mäkihyppymaajoukkueen päävalmentaja Pekka Niemelä kertoi tänään, että MM-joukkue suuntaa Vikersundin lentomäkiviikonlopun jälkeen Lillehammeriin. Suomalaiskotkat hakevat 14.-17.2.2011 tuntumaa normaalimäen MM-kilpailuun, joka on ensimmäisenä mäkimiesten ohjelmassa Oslon MM-hiihdoissa.

”Leirillä haetaan lentomäkien jälkeen tuntumaa takaisin pikkumäkeen sekä samalla valmistaudutaan MM-kisat aloittavaan pikkumäen kilpailuun. Mukana on koko MM-ryhmä. Lillehammer on paikkana hyvä valinta useasta syystä. Hyppyjen toistomäärät on helppo saada suuriksi, koska hissi menee torniin asti. Mäen profiili on hyvä ja kohtuullisen tuulivarma paikka. Myös logistisesti meille hyvä vaihtoehto Vikersundin lentomäen jälkeen”, sanoi Niemelä.

Mäkihypyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle