Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ajo suuntasi katseensa Estorilin sateesta Jereziin

 
Ajo suuntasi katseensa Estorilin sateesta Jereziin

Ensimmäiseen MM-kauteensa valmistautuva ratamoottoripyöräilijä Niklas Ajo, 16, siirsi torstaina katseensa sateisesta Estorilista toivon mukaan aurinkoisempaan Jereziin, jossa ajetaan 125-kuutioisten luokan talvikauden kolmas ja viimeinen testijakso 4.-6. maaliskuuta.
Viime viikolla Valenciassa hyvässä vauhdissa olleelle Ajolle ja hänen saksalaistiimi Interwettenille ei jäänyt Aprilia-pyörän säätöjen osalta paljokaan käteen Portugalin testijaksosta, kun päivästä toiseen Estorilin rataa piiskannut sade vesitti suunnitelmia.
- Tiistaina 30 kierrosta, keskiviikkona ei kierrostakaan ja torstaina 13 kierrosta. Harmi juttu, mutta minkäs teet sääolosuhteille. Tänäänkin aina kun rata alkoi jo vähän kuivua, niin taivaalta ripotteli taas vettä, kertoi Ajo.

“Oma taso saavutettu”

Ajo työnsi kuitenkin nopeasti Estorilin tummat pilvet ajatuksistaan löytäen jo paljon positiivista tähän mennessä ajetuista testeistä. Valenciasta jäi plakkariin sentään yli tuplasti enemmän kierroksia kuin Estorilista.
- Tärkeintä tässä vaiheessa oli oman tason saavuttaminen ja olen onnistunut siinä. Nyt käydään kaksi viikkoa koulua, pidetään kunnosta huolta ja jatketaan työntekoa sitten Jerezissä, suunnittelee määrätietoinen valkeakoskelaisnuorukainen.
Yhteensä 17 osakilpailua kattava MM-sarja käynnistyy 20. maaliskuuta Qatarissa, joten Jerezin testien painoarvo korostuu Estorilin jäljiltä.
- Estorilissa ei ollut mahdollisuutta tehdä mitään ihmeempää säätöjen osalta, mutta siihenkin meillä riittää kyllä vielä aikaa Jerezissä, tuumi Ajo rauhallisena.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle