Naisleijonat jättivät myös Venäjän nollille

Venäjä - Suomi 0-5 (0-0, 0-3, 0-2)

Ensimmäisessä erässä Venäjä selvisi takaiskuista vain hyvällä onnella, niin vahvaa oli Suomen painostus. Venäjä joutui rikkomaan ja Suomi pääsi kolmesti pelaamaan ylivoimalla. Hyviä tilanteita Suomi sai luotua, mutta maalinteko ei onnistunut. Ensimmäisen erän maalintekotilanteet Suomelle 23-3.

Toisessa erässä hyvä työnteko tuotti tulosta. Ensin ajassa 20.49 Michelle Karvinen vapautti Venla Hovin maalintekoon. Jatkoa seurasi jo puolen minuutin pelin jälkeen kun Tanja Niskanen teki maalin hienon pyörityksen jälkeen, syöttäjinä Venla Hovi ja Michelle Karvinen. Erän puolivälissä jatkoa seurasi, kun Jenni Hiirikosken laukauksen paluukiekosta Saara Tuominen teki Suomen kolmannen maalin, toisena syöttäjänä maalin oli Karoliina Rantamäki.

Kahden hyvän erän jälkeen myös kolmannessa Suomi jatkoi hyvällä ilmeellä halliten ottelua selkeästi. Suomen neljäs maali syntyi Essi Hallvarin siniviivalaukauksesta, syötön maaliin antoi Michelle Karvinen. Erän puolenvälin jälkeen Suomen parhaana pelaajana palkittu Michelle Karvinen teki yllättävällä laukauksella ottelun loppunumeroiksi 0-5.

Ottelu oli Suomelta vahva esitys, kaikki kolme erää.

Suomen parhaana palkittiin tehot iskenyt Michelle Karvinen.