Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maija Löytynojalle kauden neljäs voitto vammaisampumahiihdon maailmancupissa

 
Maija Löytynojalle kauden neljäs voitto vammaisampumahiihdon maailmancupissa

Kokonaiskilpailun voiton jo aiemmin varmistanut Maija Löytynoja jatkaa vahvasti vammaisampumahiihdon maailmancupissa. Löytynoja otti perjantaina Saksan Finsteraussa jo kauden neljännen voittonsa, kun hän oli 47 sekunnin erolla ykkönen takaa-ajossa. Liikuntavammaisten pystyhiihtäjien luokassa toiseksi sijoittui Ukrainan Oleksandra Kononova.  

Löytynoja oli nolla-ammunnalla nopein jo aika-ajossa ja pääsi ratkaisevaan osuuteen 15 sekunnin etumatkan turvin. Yksi sakkokaan ei ylivieskalaista kärkipaikalta pudottanut.

”Aika-ajossa hiihto oli hyvä, ehkä parasta tänä talvena. Finaalissa oli ehkä vähän hermoilua, ja tuli yksi ohilaukaus. Ei siinä silti ollut mitään hätää”, Löytynoja tiivisti iloisena.

Finsteraussa maailmancupissa kilpaillaan vielä maastohiihdon  pitkät matkat lauantaina ja ampumahiihdon 7,5 kilometriä sunnuntaina. Lauantaina kilpailee Löytynojan lisäksi Ilkka Tuomisto.

Maastohiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle