Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiramo parikumpareiden 14:s maailmancupissa T1ekissä

 
Kiramo parikumpareiden 14:s maailmancupissa Tšekissä

Arttu Kiramo sijoittui 14:nneksi Marianske Laznen parikumpareissa Tšekissä. Kiramo oli lauantain kilpailun ainoa suomalainen; muu joukkue harjoittelee parhaillaan Rukalla.

Alkukilpailusta Kiramo selvisi jatkoon 14:nneksi parhaana laskijana. Karsinnan kärkikaksikon muodostivat kanadalaiset Alexandre Bilodeau ja Mikael Kingsbury, Ranskan Guilbaut Colas oli kolmas.

– Karsinnassa oli hyvä lasku, ei sattunut mitään isompia virheitä. Kovempaa olisi pitänyt kuitenkin tulla, niin olisin saanut paremman aseman finaalikaavioon, Kiramo sanoi.

Finaalissa Kiramolle tuli ensimmäisellä kierroksella vastaan Colas. Suomalaisen kovasta yrityksestä huolimatta maailmancupia johtava Colas eteni jatkoon sijoittuen lopulta viidenneksi.

– Lähdin ennakkoluulottomasti painamaan täysillä, mutta jäin taakse ylähypyn jälkeen. Loppupätkän jouduin katselemaan Colas'n perävaloja, Kiramo kertasi.

Marianske Laznen kumpareikko oli tällä kertaa lyhyt ja suhteellisen helppo. Kilpailussa painottui nopeus eikä niinkään näyttävyys.

– Kaikki vetivät helppoja hyppyjä, taktiikkana oli päästä mahdollisimman lujaa alas. Parikumparekilpailut ovat usein tällaisia, totesi päävalmentaja Sami Mustonen.

Marianske Laznessa voiton vei Alexandre Bilodeau. Mikael Kingsbury oli toinen ja Yhdysvaltain Jeremy Cota kolmas.

Freestylen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleArttu Kiramo

Tiedot