Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomen joukkue nimetty yhdistetyn suurmäen kisaan

 
Suomen joukkue nimetty yhdistetyn suurmäen kisaan

Suomen yhdistetyn joukkue on nimetty MM 2011-kisojen suurmäen(HS 134) gundersen-kilpailuun. Kilpailu käydään keskiviikkona 2.3.  Joukkueessa kilpailevat Jim Härtull, Hannu Manninen, Janne Ryynänen ja Eetu Vähäsöyrinki.

Jim Härtull vaihtuu Joni Karjalaisen tilalle joukkueeseen ja Karjalainen on matkustanut Suomeen valmistautumaan Kuopiossa 5.-6.3. kilpailtavaan yhdistetyn Continental cupiin.
- Joni osallistuu ensi viikonloppuna Continental cupin kilpailuihin Kuopiossa. Hänen on tärkeää saada sieltä pisteitä, jotta hänellä säilyy maailmancupiin osallistumisoikeus ensi talvena, kertoo yhdistetyn päävalmentaja Kimmo Savolainen.

Ryynäsen siirtyminen Holmenkollenin suurmäkeen siirtyminen sujui lupaavasti.
- Jannen siirtyminen suurmäkeen sujui hienosti ja hän hyppäsi kierrosten kärkimitoille, tästä on hyvä jatkaa huomiseen kisaan. Hannulla oli pieniä vaikeuksia, mutta eiköhän se siitä löydy. Juniorit Vähäsöyrinki ja Härtull parantavat vähitellen, summasi Savolainen suurmäessä hypätyn harjoituksen jälkeen.

Yhdistetyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleHannu Manninen

Tiedot

Janne Ryynänen

Tiedot

Eetu Vähäsöyrinki

Tiedot