Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naisten maajoukkue kohtaa Norjan Algarve Cupissa

 
Naisten maajoukkue kohtaa Norjan Algarve Cupissa

Naisten maajoukkueella on kolme kovaa vastustajaa Algarve Cupin lohkovaiheessa. Ensimmäisenä vastaan asettuu tänään illalla Norja, jonka valmentaja Eli Landsem sanoi joukkueen tavoittelevan menestystä ensi kesän MM-kisoissa ja sen vuoksi tavoitteena on voitto jo Algarve Cupissakin. Suomelle Algarve Cup on tärkeä etappi kohti syksyllä alkavia EM-karsintoja.

Norjan lisäksi lohko-otteluissa Suomea vastaan asettuvat Norjan tavoin MM-kisoihin valmistautuvat Japani ja USA.

Suomen vastustajat ovat kaikki erityyppisiä joukkueita, mitä Suomen päävalmentaja Andrée Jeglertz pitää hyvänä asiana.

- Turnauksessa on tavoitteena löytää ne vahvuudet, joiden varaan voidaan rakentaa ja heikkoudet, joita lähdetään korjaamaan kohti ensi syksynä alkavia EM-karsintoja, päävalmentaja Jeglertz summaa alkavaa turnausta.

- Tarkoituksena on myös rakentaa joukkueeseen uskoa siihen, että teemme oikeita asioita ja pystymme voittamaan maailman kärkimaita, hän jatkaa muutosvaiheessa olevan joukkueen tavoitteista tässä vaiheessa.

Suomen ottelut Algarve Cupissa (ajat paikallista aikaa, Suomen aika + 2 tuntia):
2.3. klo 18.00 Norja-Suomi
4.3. klo 15.00 Japani-Suomi
7.3. klo 15.00 Suomi-USA
9.3. sijoitusottelut

Suomi on osallistunut Algarve Cupiin sen perustamisvuodesta 1994 lähtien eli tämänkertainen turnaus on jo 18. Norjan kanssa Suomi on pelannut vastakkain kaikkiaan 31 kertaa, joista saldona on neljä voittoa, seitsemän tasapeliä ja 20 tappiota. Viimeisin kohtaaminen on kesältä 2009, jolloin ottelu päättyi tasatulokseen 1-1.

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle